facebookjatekok.hu2011. július 11.
A városlakók jókedvének növeléséhez (illetve a népességi limit növeléséhez) építs új közösségi épületeket (community building)!Miután megnyitsz egy közösségi épületet, több ugyanilyen épületet építhetsz, és folytathatod az elégedettségük növelését, illetve a feljebb emelheted a népességi limit határát. Nem kell várnod másfajta épületek megnyitására.
Hasznos volt az információ?
467 igen
525 nem
Összesen 992 értékelés

 

facebookjatekok.hu2011. július 11.
Ahhoz, hogy franchise-t tudj kihelyezni a barátaid városába is, menj át abba városba, és keress egy üres területet! Klikkelj a területre, és válaszd ki, hogy melyik vállalkozásodat akarok odahelyezni. Ezután meg kell várnod, hogy a barátod jóváhagyja a döntésedet.
Amint elfogadta a vállalkozásodat, felugrik egy üzenet két opcióval. Válaszd a ?new headquarter available? (új központ elérhető) opciót, és így fel tudod építeni a franchise céged központját a saját városodban. Innen tudod ellátni a franchise cégedet.Nyiss többet ugyanabból a franchise-ból több barátod városában is, így a központi épületed egyre nagyobb és nagyobb lesz.
Hasznos volt az információ?
368 igen
418 nem
Összesen 786 értékelés

 

facebookjatekok.hu2011. július 11.
A dekoráció legyen az épületek legfontosabb eleme, mivel ez határozza meg, hogy mennyi pénzt fog hozni számodra a vállalkozás, vagy hogy mennyi bérleti díjat kérhetsz az adott épületért! A lakóépületeket próbáld meg a legjövedelmezőbb vállalkozások köré helyezni.
Hasznos volt az információ?
389 igen
419 nem
Összesen 808 értékelés

 

facebookjatekok.hu2011. július 11.
Általában azzal szoktak kezdeni, hogy megnézik a város üres részein álló fákat! Mivel semmit nem adnak hozzá a városodban levő vállalkozásokhoz, így gyakran azt gondolják, hogy nyugodtan meg lehet tőlük szabadulni! DE! NE KLIKKELJ RÁJUK EGYBŐL! A játék során lesz olyan feladatod, amit úgy kell teljesíteni, hogy kivágsz 3 fát. Várj a kivagdosással a feladatig, különben nem kapsz pontot i kivágott fákért. Ha elkerülhetetlen, hogy kivágd őket, akkor is hagyj meg legalább 3 fát!
Hasznos volt az információ?
398 igen
419 nem
Összesen 817 értékelés

 

facebookjatekok.hu2011. július 11.
A CityVille kezdésekor az alapelrendezés nem ideális. Nincs értelme annak, hogy egy piros csűr álljon az utca szélén, mivel így semmi hasznát nem veszed! Akkor válik hasznossá, ha elkerül az utca mellől. Így tehát használd a ?move? parancsot, és helyezd át a gazdasági épületet, így lesz helyed a vállalkozásoknak és a lakóépületeknek!
Hasznos volt az információ?
402 igen
425 nem
Összesen 827 értékelés

 

facebookjatekok.hu2011. július 11.
Az első és legfontosabb a Cityville-ben, hogy mennyi szomszédod van (olyan barátok, akik szintén játszanak ezzel a játékkal)! Ha nem ismersz túl sok olyan embert, aki szintén játszik, vagy érdeklődne a játék iránt, akkor van néhány tipp, hogy hol találhatsz könnyedén ilyen embereket.
A legjobb megoldás, ha felmész a CityVille hivatalos fórumára (www.cityville.com), kiválasztod az "add new neighbors" (új szomszédok hozzáadása) fórumot, és egyszerűen hozzáadod azokat a játékosokat, akik már kiírták, hogy ?add me?. Egy másik lehetőség, hogy felmész a CityVille FB oldalára, és olyan embereket adsz hozzá, akik lájkolták a CityVille oldalát. Seperc alatt fogsz találni új szomszédokat!
Hasznos volt az információ?
393 igen
425 nem
Összesen 818 értékelés

 

 

 

Farmville, Happy Aquarium, Social City