Pet SocietyFeltöltve: 2011. augusztus 31.
Az új játékosok megtervezik a saját kis állatukat, nemet, nevet, színt és különféle tulajdonságokat választhatnak (pl. fül, orr, száj, stb...) Ezután foglalkozni kell velük, gondozni, ápolni, szeretgetni, etetni kell őket...
Nincsenek fórumtémák az adott játékhoz, ha új témát szeretne felvinni, kattintson ide!
Összes Pet Society téma »
facebookjatekok.hu2011. augusztus 31.
Az extra pénz szerzésének módja a játékban (eltekintve a klasszikus vásárlástól), hogy rengeteg barátod van (tényleg rengeteg!). A leggazdagabb veteránoknak több, mint 100 barátja van a játékban, így rengeteg isőt töltenek másik állatok ápolásával, etetésével és fürdetésével, természetesen pénzért!
Hasznos volt az információ?
479 igen
488 nem
Összesen 967 értékelés

 

Összes Pet Society trükk »
facebookjatekok.hu2011. augusztus 31.
Számos olyan tevékenység van, amivel a játékosok érintkezhetnek a kisállatukkal, például mosdatás, fésülés, szeretgetés, és etetés. Az állatok is kapcsolatba léphetnek másik állatokkal, akik a baráti körükbe tartoznak. A kisállat meglátogathatja a barátait, és ugyanazokat a tevékenységeket végezheti el ott is (mosdatás, ápolás, etetés, stb.). Annyiszor látogathatja meg a másik állatokat, ahányszor kedve van hozzá. Az állat érmét kap a napi első látogatás után, illetve Paw Point-ot kap az elsőért, és minden további látogatásért. A pénzszerzés módja a játékban a napi lotto (daily lottery), barátok látogatása, díjak nyerése, takarítás vagy játszás az állatokkal, akadályverseny megnyerése, vagy fogadás ezeken a versenyeken. Paw Pointok nyerése is változatos, többek között barátok látogatásával, vásárlással és a stadion használatával szerezhető.
* * * * *

Összes Pet Society leírás »
Nincs szomszéd bejegyzés az adott játékhoz, ha tud ilyet, kattintson ide!
Összes Pet Society szomszéd bejegyzés »
Nincs az adott játékhoz feltöltött játékállás!
Ha újat szeretne felvinni, bejelentkezést követően megteheti, Az én játékom oldalon.
Összes Pet Society játékállás »

 

 

Nincs adat!