Millionaire CityFeltöltve: 2011. augusztus 30.
Szinte a semmiből indulsz, és megpróbálsz felépíteni egy vonzó metropoliszt, miközben az üzleti vállalkozásodat is egy multi milliárdos üzletté próbálod fejleszteni.
A Millionaire City segítségével egy monopolit építesz ingatlanok vásárlásával, luxusvillák építésével és szerződések kötésével. A játékosok ezen felül két tanácsadó közül is választhatnak: Ronald Goldtooth és Cindy Jewels segítenek növelni a vagyonod és a hírneved.
Nincsenek fórumtémák az adott játékhoz, ha új témát szeretne felvinni, kattintson ide!
Összes Millionaire City téma »
facebookjatekok.hu2011. augusztus 30.
A szerződések fölé helyezve a kurzort megkapod, hogy mekkora a lehetséges bevétel az időszakot figyelembe véve, a kapható XP-t, és a lehetséges bérlők számát. Minden megkötött szerződésért fizetned kell. Megvan a lehetőséged, hogy ha szükséges, felbonts egy szerződést, és így a szerződéses összeg felét visszakapod.
Hasznos volt az információ?
474 igen
506 nem
Összesen 980 értékelés

 

Összes Millionaire City trükk »
facebookjatekok.hu2011. augusztus 30.
A Millionaire City többé kevésbé a várostervezésen alapul, az igazi nehézsége abban rejlik, hogy hogyan tudsz pénzhez jutni a bérlőid menedzselésén keresztül. Amikor végeztél a tutorial-lal, különböző típusú házakat tudsz építeni, amiket ki tudsz adni különböző bérlőknek, különböző időszakokra. Ezekre a játékokra jellemző, hogy minél rövidebb időre adod ki a házad, annál többet kapsz érte, de a hosszabb idő kényelmesebb megoldás? Ha nem megfelelően szeded be a lakbért, a bérlők elhanyagolják a házad, ami neked pénzbe kerül. A pénzszerzés másik módja, hogy vállalkozásokat indítasz a későbbi szinteken. A vállalkozások néhány percenként hoznak neked bevételt attól függően, hogy mennyi ember él a vállalkozás vonzáskörzetében. Épp ezért érdemes házakat telepíteni a vállalkozások közelébe. A bér emelhető különféle dekorációk elhelyezésével.
* * * * *

Összes Millionaire City leírás »
Nincs szomszéd bejegyzés az adott játékhoz, ha tud ilyet, kattintson ide!
Összes Millionaire City szomszéd bejegyzés »
Nincs az adott játékhoz feltöltött játékállás!
Ha újat szeretne felvinni, bejelentkezést követően megteheti, Az én játékom oldalon.
Összes Millionaire City játékállás »

 

 

Nincs adat!