facebookjatekok.hu2011. július 11.
A boltokban különféle polcok, állványok, asztalok vannak, amiken keresgélni lehet. Keresés közben a játékosok olyan ruhadarabokra akadnak, amiket felpróbálhatnka, megvehetnek, és viselhetnek. Ami számít, az a ruha stílusossága és ritkasága. Minden ruhának és kiegészítőnek van egy bomba száma, hogy mennyire vagány, ez növeli a dögösséget (hotness level), így lehet szintet lépni. Minél magasabb a száma, annál ritkább, és ezáltal teszi dögösebbé a játékost. A játékban lehetőség van topokon, ruhákon át, a szemüvegeken keresztül a cicanadrágokig minden megvásárlására!

A lányok az utcán beszélgetnek egymással, tapasztalatokat cserélnek ruhákról, boltokról, de a játékosok ki is hívhatják egymást egy megmérettetésre (Showdown), ami nem más, mint egy "ki a vagányabb?" verseny. Ha nyersz, pontokat kapsz, ha vesztesz, csökken az önbizalmad, ami lényegében a health pointnak felel meg.

A pénzkeresés módja, hogy a boltokat járod új ruhák után kutatva, de egy jobb megoldás, a különféle feladatok teljesítése (barátok látogatása, X darab ruha beszerzése, stb...)
* * * * *

 

 

Nincs adat!