It GirlFeltöltve: 2011. július 11.
Az It Girl elsősorban tinédzser lányokat megcélzó játék. A játék a városi élet, és a legmenőbb cuccok megszerzése körül forog. A nőket megcélzó más alkalmazásoktól (pl. Mall World) eltérő koncepcióval rendelkezik.

Az It Girl-ben testre kell szabnod a karakteredet (külsőleg), különféle üzletekben kell neki ruhákat vásárolnod, pénzt kell keresned, majd ezt a pénzt ruhákra, illetve szalonokban kell elköltened, így növelheted "dögösséged" (hotness), kialakíthatod saját "klikk"-edet, és kielégítheted boltkóros vágyaidat. A szekrény bónuszod (closet bonus) azáltal nő, minél több ruhád van, függetlenül attól, hogy hordod-e őket. Mindez ahhoz vezet, hogy egy másik lánnyal való "versenyzés" során te nyersz, így pénzt és tapasztalati pontokat szerezhetsz.
Nincsenek fórumtémák az adott játékhoz, ha új témát szeretne felvinni, kattintson ide!
Összes It Girl téma »
facebookjatekok.hu2011. augusztus 31.
A Showdown megnyerésének legjobb módja, ha klikkesedsz! Ezt FB barátok meghívásával teheted meg, akiket hozzáadsz a klikkedhez. Rámehetsz a játék fan oldalára, az add me témába, és egyszerűen onnan hozzáadsz embereket a baráti körödhöz. Így egy erősw klikket tudsz építeni.
Hasznos volt az információ?
468 igen
534 nem
Összesen 1002 értékelés

 

Összes It Girl trükk »
facebookjatekok.hu2011. július 11.
A boltokban különféle polcok, állványok, asztalok vannak, amiken keresgélni lehet. Keresés közben a játékosok olyan ruhadarabokra akadnak, amiket felpróbálhatnka, megvehetnek, és viselhetnek. Ami számít, az a ruha stílusossága és ritkasága. Minden ruhának és kiegészítőnek van egy bomba száma, hogy mennyire vagány, ez növeli a dögösséget (hotness level), így lehet szintet lépni. Minél magasabb a száma, annál ritkább, és ezáltal teszi dögösebbé a játékost. A játékban lehetőség van topokon, ruhákon át, a szemüvegeken keresztül a cicanadrágokig minden megvásárlására!

A lányok az utcán beszélgetnek egymással, tapasztalatokat cserélnek ruhákról, boltokról, de a játékosok ki is hívhatják egymást egy megmérettetésre (Showdown), ami nem más, mint egy "ki a vagányabb?" verseny. Ha nyersz, pontokat kapsz, ha vesztesz, csökken az önbizalmad, ami lényegében a health pointnak felel meg.

A pénzkeresés módja, hogy a boltokat járod új ruhák után kutatva, de egy jobb megoldás, a különféle feladatok teljesítése (barátok látogatása, X darab ruha beszerzése, stb...)
* * * * *

Összes It Girl leírás »
Nincs szomszéd bejegyzés az adott játékhoz, ha tud ilyet, kattintson ide!
Összes It Girl szomszéd bejegyzés »
Nincs az adott játékhoz feltöltött játékállás!
Ha újat szeretne felvinni, bejelentkezést követően megteheti, Az én játékom oldalon.
Összes It Girl játékállás »

 

 

Nincs adat!