Gardens of TimeFeltöltve: 2011. augusztus 23.
A Gardens of Time egy új, izgalmas FB játék, ahol elrejtett tárgyakat kell keresni. Az időgépedet felhasználva kell utazgatnod a történelemben, hogy megleld az elrejtett tárgyakat, hogy felfedd egy titkos társadalom intrikáit, és hogy megvédd a világot a baljós erőktől.
Nincsenek fórumtémák az adott játékhoz, ha új témát szeretne felvinni, kattintson ide!
Összes Gardens of Time téma »
facebookjatekok.hu2011. augusztus 24.
Ha nagyon alacsony az energiaszinted, nézd meg, hogy mennyire vagy a szintlépéstől! (Tedd a kurzort az XP meter-re!) Ha elég közel vagy, akkor vásárolj egy épületet, vagy díszítő elemet, ezzel szintet léphetsz, és megoldódik az energia-problémád! Ekkor ugyanis automatikusan maximumra töltődik!
Hasznos volt az információ?
468 igen
536 nem
Összesen 1004 értékelés

 

Összes Gardens of Time trükk »
facebookjatekok.hu2011. augusztus 23.
Lélegzetellálító tájakat járva kell gyönyörű műtárgyakat gyűjtened, amivel kedved szerint feldíszítheted saját kertedet. Ahogy a kerted szépül, úgy nő a hírneved (reputation), ezáltal újabb és újabb helyekre utazhatsz el. A reputation jele egy kis korona, ami akkor látható, ha a tárgy fölé helyezed a kurzort. A te feladatod, hogy az időben utazva kutass, és megvédd a világot a gonosz erőktől.

A játékot 60 energia ponttal, 6000 ezüsttel és 10 aranyrúddal kezded. Az ezüstöt akkor kapod, ha teljesítesz egy rejtett tárgyas jelenetet, meglátogatod a szomszédokat, vagy ajándékba kapod a szomszédodtól. Te is segítheted a szomszédodat.
Az aranyrúd a prémium pénzed, amit arra használhatsz, hogy speciális tárgyakat vegyél a kertedbe, vagy arra is használhatod, hogy meggyorsíts folyamatokat. Például egy tárgy elkészülési idejét lehet vele meggyorsítani, aminek segítségével azonnal feloldhatod a következő jelenetet.
* * * * *

Összes Gardens of Time leírás »
Nincs szomszéd bejegyzés az adott játékhoz, ha tud ilyet, kattintson ide!
Összes Gardens of Time szomszéd bejegyzés »
Nincs az adott játékhoz feltöltött játékállás!
Ha újat szeretne felvinni, bejelentkezést követően megteheti, Az én játékom oldalon.
Összes Gardens of Time játékállás »

 

 

Nincs adat!