CityVilleFeltöltve: 2011. július 11.
A Cityville egy átlagos közösségi város-építős szimulációs játék. Hasonlóságokat mutat a Sim City, illetve a Farm Town nevű játékokkal. A játék célja, hogy mezőgazdasággal, épületek építésével és bérleti díjak szedésének segítségével felépítsünk és fejlesszünk egy várost.
Nincsenek fórumtémák az adott játékhoz, ha új témát szeretne felvinni, kattintson ide!
Összes CityVille téma »
facebookjatekok.hu2011. július 11.
A városlakók jókedvének növeléséhez (illetve a népességi limit növeléséhez) építs új közösségi épületeket (community building)!Miután megnyitsz egy közösségi épületet, több ugyanilyen épületet építhetsz, és folytathatod az elégedettségük növelését, illetve a feljebb emelheted a népességi limit határát. Nem kell várnod másfajta épületek megnyitására.
Hasznos volt az információ?
467 igen
525 nem
Összesen 992 értékelés

 

Összes CityVille trükk »
facebookjatekok.hu2011. augusztus 23.
A játék lehetővé teszi, hogy saját virtuális városod polgármestere légy, és végigkísérd egy igazi metropolisszá fejlődését. A játékosok különféle feladatokat hajtanak végre energia pontjaik felhasználásával, például mezőgazdaság, építkezés, bérleti díjak beszedése. A rendelkezésre álló felhasználható energiapontok a tapasztalati szint emelkedésével nőnek.Az energia pontok egy állandó értékkel folymatosan újratöltődnek.

A játékosok meglátogathatják szomszédaik városát, és maximum napi 5 munkát vállalhatnak ott. Ez adja a felhasználói népszerűségi pontokat, melyekkel a népszerűségi szinten való feljebblépés esetén ingyenes termék bónusz szerezhető, továbbá megemeli az energia pontunkat, XP-nket és az érme bónuszunkat napi szinten. A játékosok ajándékokat is küldhetnek egymásnak, és segíthetik egymást bizonyos kitűzött feladatok elérésében. A játék fő célja, hogy bizonyos feladatokat teljesítsünk, amelyek a képernyő bal felső sarkában jelennek meg, ezáltal szerezve City Coin-okat (érméket), amelyeken termékek vásárolhatók.A játékosok vehetnek, illetve eladhatnak termékeket, továbbá előállíthatják saját termékeiket a mezőgazdaságban.A játéknak jelenleg 80 szintje van.
* * * * *

Összes CityVille leírás »
Nincs szomszéd bejegyzés az adott játékhoz, ha tud ilyet, kattintson ide!
Összes CityVille szomszéd bejegyzés »
Nincs az adott játékhoz feltöltött játékállás!
Ha újat szeretne felvinni, bejelentkezést követően megteheti, Az én játékom oldalon.
Összes CityVille játékállás »

 

 

Nincs adat!